جذب 20 هزار ميليارد ريال سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» با اعلام خبر فوق اظهار داشت: قدم‌هاي مثبت دولت نهم و دهم در زمينه گردشگري و همچنين جذب سرمايه‌گذاري‌ها قابل توجه در استان از گام‌هاي مهم و اساسي در پيشرفت صنعت گردشگري آذربايجان شرقي به حساب مي‌‌آيد.

او شهرستان هشترود را از مناطق پرتوان در توسعه گردشگري عنوان کرد و با اشاره به جاده ترانزيتي و اتوبان پيامبراعظم به عنوان مهمترين زيرساخت‌هاي توسعه اين شهرستان گفت: برخورداري از جاذبه‌هاي متعدد اعم از طبيعي و تاريخي از شاخص‌هاي مهم براي توسعه منطقه به شمار مي‌روند و همين امر، ضرورت تقويت زيرساخت‌هاي فرهنگي را به عنوان عامل اصلي توسعه بيش از پيش نمايان مي‌سازد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي از تشکيل پرونده قلعه ضحاک براي ثبت جهاني خبر داد و با اشاره به تأمين زير ساخت‌هاي مورد نياز تا ورودي قلعه افزود: ميزان هشت درصد يارانه به سرمايه‌گذاران اختصاص مي‌يابد.

در نشست تخصصي اين همايش علاقمندان و متقاضيان سرمايه‌گذاري به ارائه ديدگاه‌هاي خود پرداخته و به ضرورت حمايت از سرمايه‌گذاري براي تشکيل موزه در شهرستان هشترود، توجه ويژه به قلعه ضحاک، ضرورت توجه به زيبايي بصري شهرها با استفاده از المان‌هاي ميراثي و ضرورت ارائه بسته‌هاي جداگانه سرمايه‌گذاري اشاره کردند.

«محمدي» نيز در ادامه سخنان خود مطالعات طرح جامع قلعه ضحاک، راه‌اندازي موزه در محل قلعه ضحاک با همکاري بخش‌خصوصي را از اهم اولويت‌هاي اداره کل ميراث‌فرهنگي استان اعلام کرد.

طي اين جلسه در زمينه سرمايه‌گذاري گردشگري شهرستان هشترود پنج تفاهم‌نامه با موضوعات حاشيه سد سهند، احداث تله کابين در محدوده قلعه ضحاک، احداث هتل آپارتمان در هشترود، احداث مجتمع‌هاي خدماتي- رفاهي در اراضي اطراف قلعه ضحاک و ايجاد مجتمع رفاهي- خدماتي در مسير جاده قلعه ضحاک با سرمايه‌گذاران امضا شد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 139003232